Sari la conţinut.

Sari peste panoul lateral al blogului.

14 iunie 2013! – O zi solemnă, o zi de neuitat…

Final de gimnaziu….premiul I la finalizarea clasei a VIII-a pentru rezultate deosebite la învăţătură în anul şcolar 2012-2013, diplomă de excelenţă oferită de conducerea şcolii pentru rezultate remarcabile şi în calitate de şef de promoţie în perioada 2009-2013 şi placheta oferită de către mentorul meu, d-na Dorina Szatmari care să-mi amintească că în această zi am absolvit ca şefă de promoţie cu media generală 10 şi pentru implicarea cu succes, pe parcursul gimnaziului, în numeroase proiecte şi activităţi extracurriculare!

Trepte matematice cl. V-VIII

Domnica Ioana Dzitac, Trepte matematice - Cl. a V-a, Ed. Focusprint, 2010

 1. Partea I (Introducere): PDF
 2. Partea a II-a (Continut): PDF

Domnica Ioana Dzitac, Trepte matematice - Cl. a VI-a, Ed. Perfect, Bucuresti, 2011

Partea introductiva: PDF

 1. Partea I (Aritmetica, Algebra): PDF
 2. Partea a II-a (Geometrie): PDF
 3. Partea a III-a (Probleme de sinteza pentru cl. a VI-a): PDF
 4. Partea a IV-a (Jocuri si rebusuri): PDF
 5. Partea a V-a (Matematica si calculatorul): PDF
 6. Partea a VI-a (Indicatii si raspunsuri): PDF

Domnica Ioana Dzitac, Trepte matematice - Cl. a VII-a, Ed. Perfect , Bucuresti, 2012

Partea introductiva: PDF

 1. Partea I (Aritmetica, Algebra): PDF
 2. Partea a II-a (Geometrie, Trigonometrie): PDF
 3. Partea a III-a (Probleme de sinteza pentru cl. a VII-a): PDF
 4. Partea a IV-a (Descopera matematica altfel): PDF
 5. Partea a V-a (Matematica si calculatorul): PDF
 6. Partea a VI-a (Indicatii si raspunsuri): PDF

Domnica Ioana Dzitac, Trepte matematice - Cl. a VIII-a, Ed. Perfect, Bucuresti, 2013

Partea introductiva: PDF

 1. Partea I (Teste pregatitoare pentru evaluarea nationala): PDF
 2. Partea a II-a (Elemente de geometrie in spatiu): PDF
 3. Partea a III-a (Probleme de sinteza pentru clasa a VIII-a): PDF
 4. Partea a IV-a (Extinderi): PDF
 5. Partea a V-a (Matematica in limba engleza): PDF
 6. Partea a VI-a (Matematica si calculatorul): PDF

Am început studiile la New York University Abu Dhabi

După săptămâna MARHABA, din 04.09.2017 am început studiile la New York University Abu Dhabi, la programele de studii Computer Science şi Matematică!

                                                                                                                                     

Între cei 360 de studenţi admişi în clasa 2021 la NYUAD, din aproximativ 11500 candidaţi, am onoarea de a mă afla şi eu (foto - Clasa 2021 New York University Abu Dhabi)!
Detalii - aici!

   
     
                                                         

Admisă la New York University din 11.000 de candidaţi

Admisă la New York University din 11.000 de candidaţi - detalii AICI

Orice sfârşit e şi un nou început: Bacalaureatul Internaţional o nouă provocare a vieţii mele!

Orice sfârşit e şi un nou început: Bacalaureatul Internaţional o nouă provocare a vieţii mele!

Struer, Danemarca

Imagine din Struer, Danemarca

19 iunie 2015...

19 iunie 2015... sfârşit de an şcolar, un ultim an şcolar pentru mine în sistemul de învăţământ românesc...un an plin de provocări, dar şi de satisfacţii, cu rezultate extrem de mulţumitoare, cum ar fi, de exemplu: obţinerea distincţiilor ,,Premiul Publicului pentru cel mai votat voluntar al anului 2014”, ,,Finalistă în Gala Naţională a Voluntarilor 2014, Secţiunea Voluntarul anului în educaţie”, Diploma ,,Supervoluntarul anului 2014” acordată de Asociaţia Shakespeare School pentru Educaţie; participarea în Parlamentul European de la Strasbourg în urma câştigării Concursului național ,,Euroscola” cu proiectul ,,Europe thinks! Europe acts! Europe wins!”; reuşita unei admiteri la un program de Bacalaureat Internaţional în Danemarca; participarea reuşită la olimpiada judeţeană de lingvistică-secţiunea performanţă; reuşitele participărilor la diverse simpozioane, workshop-uri, proiecte; implicarea activă în cadrul proiectelor la care lucrez prin iniţierea şi organizarea diverselor activităţi sau acţiuni caritabile ( spectacolul caritabil „Colinde din suflet, cu suflet, pentru suflet”, evenimentul conex acestuia realizat împreună cu echipa de baschet masculin CSM U Oradea, acţiunea caritabilă „Donează din suflet, cu suflet, pentru suflet” cu ocazia sărbătorilor pascale, etc – în cadrul Proiectului „Engleză penrtu viaţă”) , etc.

Iar acum, la sfârșit de an școlar, mai adaug la roadele activității mele și Premiul I pentru rezultatele deosebite la învățătură, precum şi Diploma de merit în semn de apreciere pentru rezultatele obţinute la concursurile şi olimpiadele şcolare din anul de studii 2014-2015, acordată de CN "Emanuil Gojdu" Oradea.

Am simţit şi în acest an cum orizonturile lumii mă cheamă şi, astfel, am reuşit să cunosc persoane minunate, locuri de vis, culturi, mentalități noi; totodată am acordat interviuri la postul de televiziune Digi 24 Oradea, precum și în cadrul publicațiilor Adevărul, Bihoreanul, Orădeni,așa da..., OviDan, etc. Urmează noi provocări ale acestei veri pentru mine: participarea la o şcoală de vară, la un intership, la o conferinţă în Brazilia, la Rio şi, marea provocare: începerea unui nou an şcolar în sistemul de învăţământ de tip IB, în Danemarca.

Aș dori să le mulțumesc tuturor colaboratorilor mei din acest an şcolar: profesorilor, directorilor de proiecte care au crezut în colaborarea noastră, colegilor și prietenilor mei care mi s-au alăturat în organizarea și participarea la diverse activități, colegilor din consiliul elevilor, colegilor de clasă, alături de care am trăit clipe de neuitat, tuturor elevilor mai mici alături de care am petrecut ore în șir desfășurând activități de voluntariat şi nu numai, sponsorilor din cadrul proiectelor și, nu în ultimă instanță, dragilor mei părinți, bunicii mele și mentorului meu, care mereu îmi sunt alături în drumul devenirii mele!

Urmează vacanța de vară...Vă doresc tuturor o vacanță de vis! Încărcați-vă bateriile la maxim pentru a putea răspunde unor noi provocări!


Înapoi sus.